Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

Dolça Vida

Direcció Tatiana Yerakhavets
Assistència Tècnica Griselda Marfil
Ballarí convidat Christian Alessandria
Ballarins Noemí Alarcón, Raquel Ballester, Ariadna Bertran, Angela Boix, Roser Costa, Gemma Cuartero, Karin Foüz, Albert Garcia, Helena Hernaez, Griselda Marfil, Agnès Maroto, Judit Mateu, Carla Otero, Laura Pedrosa, Anna Portabales, Diana Rigata, Santiago Rivera, Iguacel Sánchez, Oriol Sánchez, Marta Tejada, Andrea Torres

 

SINOPSI

ProDance Ballet és un projecte que neix a Barcelona de la voluntat i la il·lusió de la seva directora, na Tatiana Yerakhavets, de mostrar el treball i l’amor per la dansa de la mà dels futurs ballarins de la nostre ciutat.

Tatiana va estudiar al Belarusian State Choreographic College, ha estat primera ballarina al National Academic Bolshoi Theatre i medalla d’or en el festival Philip Morris.

Dolça Vida, és fruit de l’esforç i dedicació compartits entre l’experiència ja viscuda per Tatiana, l’assessorament artístic de Griselda Marfil i les primeres emocions que la dansa desperta en aquests joves ballarins en trànsit cap el món professional.

El resultat: una visió dolça de la vida, de sentiments expressats a través d’estils i músiques diferents, projectada des del cor de Barcelona al Teatre Almeria, a la Vila de Gràcia.