Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
Over the moon
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

Over the moon

 

Intèrprets
Víctor Estévez
Elena Gadel
Ivan Labanda
Patrícia Paisal
Xavier Torras (Piano)

Espectacle tribut a Jonathan Larson

Arranjaments Xavier Torras
Adaptació David Pintó

Ajudant de Direcció Ota Vallès
Direcció d'Escena David Pintó
Direcció Musical Xavi Torras
Idea Original Nodriza

www.facebook.com/overthemoonbcn
www.twitter.com/overthemoonbcn
www.youtube.com/overthemoonbcn

Producció
Promocions Teatrals DeGira S.L.

SINOPSI

“Over the Moon” és un espectacle creat a partir de l’obra de Jonathan Larson. Cinc intèrprets acompanyats d’un piano arriben a l’essència d’aquest compositor amb cançons que fan qüestionar-nos qui som i què busquem.

“Over the Moon” s’endinsa en l'univers sonor del pop/rock tan propi de Larson, bevent d'obres tan conegudes i representades com RENT i TICK, TICK BOOM!
Ho fem amb cinc intèrprets i un piano per agafar-ne només l'essència, allò que és genuí de Larson; on trobem l'autor més sincer i que comparteix amb l'espectador els seus secrets, les seves pors i inseguretats; així com també els seus somnis, els seus objectius o la seva ideologia. Tot això ho fem revisant-ne la forma i despullant les cançons de qualsevol artifici que ens allunyi del discurs.
A “Over the Moon” es podrà sentir un altre RENT, un altre TICK TICK BOOM! i una altra col·lecció de temes de Larson, que ens allunyaran dels arguments originals i dels seus personatges, per a confeccionar una imatge més personal de l'autor a través d'una atmosfera íntima entre el públic i els intèrprets.
La crua realitat que vivim ens connecta amb unes cançons escrites fa gairebé vint anys, però que semblen parlar del món actual. La prematura mort de Larson poc abans d'aconseguir estrenar el seu primer èxit van donar a aquestes cançons el títol de quasi profètiques per tot allò que estava a punt d'esdevenir a la seva vida, i tot allò que estava a punt d'esdevenir al món sencer.

Over the moon