Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
4hivernsBig SummerMatrimonioCoach Station Reunion + Las DesnortadasStendhal Syndrome
cés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

Come Monday Night

CICLE DE CONCERTS "COME MONDAY NIGHT"

"Come monday night" és el títol d'una cançó de Stuart Murdoch (Belle&Sebastian), composada per la banda sonora del que serà el seu debut com a director de pel·lícules, "God help the girl", i donat que tots els concerts tindran lloc els dilluns al vespre aportava un aire melòman que encaixava perfectament en el caire especial que hi volem donar.
Des de Unpictured (agència de management de Barcelona), després de l'èxit de les 4 nits amb Berlinist tocant a l’Almeria Teatre, vam pensar que podia servir per que grups de la nostra ciutat gaudissin de tocar en un teatre, on només l'espai ja convida a crear una atmosfera especial i aconsegueix que la gent vegi els concerts amb el 5 sentits atents a tot.

Aquesta primera edició del cicle tindrà 5 sessions que serviran en alguns casos com a presentació oficial de discos dels artistes que hi participen. La intenció inicial es que aquest cicle pugui tenir una continuïtat i repetir-lo un parell de cops l'any. Ara depèn del públic que aquesta nova iniciativa perduri el temps suficient com per que, igual que associem els divendres al "Friday I'm in love" de The Cure, acabem despertant cada dilluns cantant el "come monday night" que un bon dia va escriure Stuart Murdoch.
Venda d'entrades online