Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
Sexe Oral
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

Sexe Oral

dg a les 20h
del 18.02.18 al 11.03.18

Venda d'entrades online

SEXE ORAL
RadioTeatre eròtic en directe

La veïna del caniche de Pere Anglas
El gran intercanvi de Roald Dahl

Direcció Gerard Vàzquez i Pere Anglas

Amb

Eva Lluch
Silvia Gómez
Ramon Canals
Ramon Hernàndez

So Veus Humanes
Muntatge musical Francesc Cutillas
Producció executiva Veus Humanes

Veus Humanes és un col·lectiu de professionals de la locució i el doblatge, la realització radiofònica, el muntatge musical, la tècnica de so, el teatre i la dramatúrgia que han format un equip per a la creació i representació d'espectacles de teatre i de radio teatre en viu, on la paraula i el so són els elements essencials.

Sinopsis

La veïna del caniche
La Núria i l'Oriol són una parella que, després d'anys de relació, decideixen fer el gran pas d'hipotecar-se i comprar un habitatge. Aquest nou projecte, en comptes d'unir-los, els distancia, fins al punt de plantejar-se si realment estan fets l'un per l'altre. La trobada casual a l'ascensor amb la veïna del pis de sota, els portarà a un joc de fantasies i perversions plaents que els ajudarà a retrobar-se, però també els obrirà una porta a les seves pors més íntimes.

El gran intercanvi
El Víctor desitja la Sandra, la dona del seu millor amic i veí Jaume. Però la Sandra és una dona fidel, i el Víctor sap que no té cap possibilitat de seduir-la. Així que s'inventa un enginyós pla que els permetrà, a ell i al Jaume, d'intercanviar les dones una nit sense que elles se n'adonin. Se les arregla per convèncer el Jaume i tots dos es passen uns quants dies treballant en els detalls. Quan arriba la gran nit, els dos homes intercanvien llits i fan l'amor a la dona de l'altre. Després tornen a casa, molt satisfets per la seva astúcia. Tots dos, però, tenen una bona sorpresa l'endemà al matí... La història, el tema central de la qual és el sexe i el plaer masclista, sota la seva aparença sorneguera, és una àcida paràbola sobre la fragilitat de l'amor i la fatuïtat de l'etern masculí.

Durada 70 min
Idioma català