Contacte.
Programació.
Gataro
El Teatre
Horaris i preus.
Destacats.
Hist˛ria
El Projecte ArtÝstic
El Teatre
Temporada 2010-2011
Hist˛ric
YouTubeInstagram Twitter Facebook Venda d'entrades online Patrocinadors.
WHITE ALBUM 50 ANYS
Accés per a
minusvàlids.
Reserva d'entrades
per telèfon.
Dies de l'espectador.
Servei de Bar.
Entrades amb descomptes tr3sc.
Descompte carnet biblioteques.
Descompte amb el carnet jove.
Descomptes per a majors de 65 i menors de 14 anys.
Descomptes socis Fnac.

WHITE ALBUM 50 ANYS

dg 16.12.18 a les 20h

Venda d'entrades online

WHITE ALBUM 50 ANYS

The Beatles per Saki Guillem

Cançons de The Beatles
Guitarra, piano i veu Saki Guillem 


Sinopsi
Aquest 2018 es compleixen 50 anys de la publicació del White Album de
The Beatles. Un disc excepcional en tots els aspectes. D’una enorme varietat d’estils, producció i arranjaments. Podríem dir que no hi ha dues cançons similars en les 30 que conté. Eclecticisme pur. Un disc que mostrava el principi de desfeta del grup com a tal, pel que fa al treball en equip, com havia estat fins aleshores.
Lluny del perfeccionisme estètic de Sgt. Pepper, reflectia la individualitat dels seus compositors i intèrprets, els quatre Beatles, en una mena de competència creativa i vàlvula d’escapament de les seves inquietuds musicals cada vegada més diferenciades.
Cinc mesos de sessions de gravació simultània en els diferents estudis d’EMI a Abbey Road, amb molta tensió, canvis de tècnics, vacances d’un mes del seu productor, George Martin, cosa impensable només un any abans.
Malgrat tota la controvèrsia que va generar i segueix generant, el White Album és considerat per molts, jo mateix entre ells, el disc més interessant, profund i perdurable en el temps de tots els de la seva producció.
En aquest concert faig un repàs de totes i cadascuna de les 30 cançons, en una lectura interpretativa personal, però sense inventar res pel que fa a la pròpia essència de les cançons, respectant harmonies, melodies, tempos i caràcters però adaptant-les a la sonoritat pròpia d’una guitarra en unes i d’un piano en altres com a únics suports instrumentals.
Saki Guillem


Durada 1h15’
Idioma Català (amb cançons originals en anglès)